Ако обмисляш IT кариерно развитие и искаш професия с добро и дългосрочно възнаграждение - ти си на най-правилното място! Ние сме екип от млади професионалисти, които искат да подобрят статуковото и да обърнат внимание на връстниците си в правилната посока в тяхното (твоето!) кариерно развитие.

Света се променя с всеки изминал ден, множество професии вече не съществуват, защото функцията им се заема от машини. IT индустрията е един от малкото сектори, в който човешкият аналитичен ум и емоция ще са необходими за години напред. А кой не иска работата да му е сигурна?

Знаете ли, че в този момент има стотици интернацтионални корпорации, с офиси, базирани в София/България, които отчаяно търсят да наемат следващата "IT рокзвезда" в екипа си? Искаш ли този човек да си ти? Можеш да започнеш приключението си още този уикенд, побързай!

Конференция "IT Career" 2017 е специализиран еднодневен курс, който разработваме от няколко месеца и на който вече имаме удоволствието да Ви поканим! Конференцията е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА, предназначена за хора, които виждат себе си като част от "IT семесйтвото" и виждат това като свое призвание в бъдещето.

Подготовката която ще получите е гарантирано безценен урок, подготвен от водещи лектори в областта. Ще обсъдим различни теми от проектиране на приложения, облачни архитектури, IT инфраструктури, кариерно развитие в сектора и как да се изкачите по-бързо по стълбичката!

Ние разбираме както вашите нужди, така и тези на бизнеса. Доверете ни се, заявете участие и ще Ви очакваме тази събота - 25.11.2017 в хотел Диана 3 в гр. София. Местата са ограничени, побързайте! Ако намирате затруднения, моля пишете ни във Facebook.